Mylisz naganianie z merytorycznym porównaniem . Jeśli byś zobaczył kiedy zamieściłem wpis to byś wiedział , ze od zamkniecia z tego dnia cena nie była nizsza ( więc hipotetycznie wiszenie na haku odpada) . Co na pewnoe bedzie za 10 lat to ani Ty nie wiesz ani ja ...mozesz jedynie prawdopodbienstwoa jakies ocenic ...bankructwa duzych firm tez sie zdarzaja ( jesli pamietasz boom budowlany z 2008 to wiesz o czym pisze ) .
Jestes partnerem biznesowym Grodna...czy mozesz napisac czy takze czerwiec byl tak dobry w kablach i innych rzeczach ( bez OZE ) czy jednak widac spowolnienie - wskaznik PMI jest beznadziejny wiec jestesmy juz w trakcie recesji.
Ja tutaj sie pojawilem jako odpowiedź dla gosci co sie na forum beein pokazali i wypisywali o Grodnie ( porownujac jakie to Grodno cudowne , a Beein jest beznadziejne, jakie Grodno ma wskaznik C/Z - wracajac jeszcze do 2008roku to firmy bankrutujace tez mialy cudny wskaznik C/Z tylko cashlow sie nie zgadzal - to tylko dygresja a nie porownanie , zeGrodnie grozi bankurctwo ) - zaczalem zastsnawiac sie czemu Grodno nie rosnie mimo , że tez ma pompy itd ....merytorycznie dałem fakty