Juz kilka miesięcy temu pisali , że Beein nic nie zarobi , że słaba firma itd.
Poruszaj się faktami ..... przychody dynamicznie rosną , zyski dynamicznie rosną , skala biznesu rośnie skokowo....Beein dlatego rośnie bo bardzo mocno rozwija eksport...w PL owszem nie ma szału ale własnie elastyczność Beein pokazuje jak można z małej spółki stawać się coraz większą .
Jeśli nie widzisz róznicy między moimi wpisami o Bewu ....to Twoja sprawa ... ja wypowiadam się merytorycznie ...przejrzyj watek to zobaczysz róznicę ;)
A jeśli nadal trzymasz akcje Grodno ...to trzymaj ....ja mialem akcje Grodna przez chwile ale jak pokazali kilka miesiecy temu wzrost przychodów o niecłae 10% r/r to juz bylo widac , że spółka będzie spadac .
Ja jestem akcjonariusze Beein już od okolic maja ....jak na razie wszystko co Prezes zapowiada to realizuje z nawiązką .
Co do obrotu ...rozumiem , że masz sporą kwote do inwestycji i Beein gdzie obrót jest kilkadzisiąt lub kilkaste tysiecy złotych dziennie Cie taka spółka po prostu nie interesuje ... wolisz w płynnym Grodnie spadać ale mieć płynność
Info spekulacyjne na ponad 100 mln ....no tak zawsze trzeba jakos sobie tłumaczyć błędną decyzje
miłego wieczoru ;)