Wiadomo, że to długo trwa, nawet dłużej niż zwykle, ale widac, że prezes zna się na rzeczy ze strony tak developmentu jak i biznesu. Dopiero hossa startuje. Jak porównamy tą spółkę do wszystkich 5-15mln kap to chyba tylko duality wypada lepiej (ale to już 2x kap atomica). W listopadzie mogą dać prolog, a w 2023 np. Truck luty, Space - maj-czerwiec, do tego Rally może coś w q3'23 i kasy sporo zarobią, a że gaming/giełda wyprzedza wydarzenia to myślę, że powoli startować będzie wycenianie tego. W prolog Trucka grałem i według mnie to poziom wyższy od prisona czy mms a kap jaki jest tam a tu każdy widzi.
Do tego prezes jest na prawdę spoko bo odpisuje na maile i to dość szybko i konkretnie. Ja tutaj nawet chciałem/chciałbym dokupić, ale mi kasa potrzebna więc mój pakiet nie jest jakiś wielki. Ostatni tydzień na giełdzie/gamingu było testowanie podaży i na obecnych poziomach na większości spółek jest zerowa. Także czekać/dokupować.
Space jak kiedyś pisałem, miałem niskie oczekiwania, ale po ostatnich aktualnościach też kilku informacjach od prezesa uważam, że jest też bardzo fajny. Tutaj są takie poziomy, że nawet ryzyka nie ma na zostanie na premierach nawet jak urośnie 100% od tych poziomów, dopiero przy 15mln kap już pojawia się ryzyko spadku po średniej premierze.