Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,15 zł , zmiana od tamtej pory: -41,86%

Re: Dadzą prolog space w listopadzie i premierą truch mechanica w grudi

Wiadomo, że to długo trwa, nawet dłużej niż zwykle, ale widac, że prezes zna się na rzeczy ze strony tak developmentu jak i biznesu. Dopiero hossa startuje. Jak porównamy tą spółkę do wszystkich 5-15mln kap to chyba tylko duality wypada lepiej (ale to już 2x kap atomica). W listopadzie mogą dać prolog, a w 2023 np. Truck luty, Space - maj-czerwiec, do tego Rally może coś w q3'23 i kasy sporo zarobią, a że gaming/giełda wyprzedza wydarzenia to myślę, że powoli startować będzie wycenianie tego. W prolog Trucka grałem i według mnie to poziom wyższy od prisona czy mms a kap jaki jest tam a tu każdy widzi.
Do tego prezes jest na prawdę spoko bo odpisuje na maile i to dość szybko i konkretnie. Ja tutaj nawet chciałem/chciałbym dokupić, ale mi kasa potrzebna więc mój pakiet nie jest jakiś wielki. Ostatni tydzień na giełdzie/gamingu było testowanie podaży i na obecnych poziomach na większości spółek jest zerowa. Także czekać/dokupować.
Space jak kiedyś pisałem, miałem niskie oczekiwania, ale po ostatnich aktualnościach też kilku informacjach od prezesa uważam, że jest też bardzo fajny. Tutaj są takie poziomy, że nawet ryzyka nie ma na zostanie na premierach nawet jak urośnie 100% od tych poziomów, dopiero przy 15mln kap już pojawia się ryzyko spadku po średniej premierze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATOMJELLY 1,63% 1,25 2025-11-07 15:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.