Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Czy złożyliście wnioski do Prokuratury i Policji?

Halo xxx!
Dwa wnioski o odcinek zbiorowy złożyłem chyba już w styczniu br. Jeden wysłałem poleconym,
drugi za potwierdzeniem odbioru. Wg wzoru wskazanego przez PAH. Owszem, zapisywałem się
do PAH, nawet wpłaciłem wpisowe. Ale zrezygnowałem z udziału w tym gronie bowiem zupełnie
nie odpowiadał mi ich regulamin. Skończyło sie tym, że jestem jakby w drugiej grupie, która nosi
nazwę Sympatycy PAH.......O PAH nie mam zdania - ani złego, ani dobrego. Są chwile, że myślę, że to
banda oszukańców ale są też i chwile, że pokładam w nich nadzieje. Tak naprawdę to trudno to
wszystko pojąć - chłopaki z PAH wrażnie oklapli, bojowy afera-hawe też stracił rezon. Ale ja ich jakos rozumiem.
Co tu pisać na tym forum? Z kim dyskutować? Drętwa cisza, niemoc, wszystko zamarło..........
Ciągle pisanina o niczym - er, lolo, umoczony............I wszystko bez jakichkolwiek skutków - jeżeli faktem są
liczne skargi, zażalenia, wnioski, zawiadomienia czy ponaglenia spod pióra PAH lub afery-hawe to wszystko
było jakby rzucaniem grochem o ścianę - ZERO SKUTKÓW!

Dlatego zamilkłem - tak jak praktycznie zamilkli wszyscy ze starej gwardii.......Jakąś tam nadzieję mam.....Zaświtała
gdy usłyszałem o zleceniach na wycenę Hawe, zresztą dużo wcześniej wiązałem Hawe z Exatelem. Ale trwa to, trwa,
dla mnie to już jakaś nieskończoność..........Jak doczytałem się, że Prokuratura wysyła odpowiedzi na wnioski
akcjonariuszy to i ja niezwłocznie z takim wnioskiem postanowiłem wystąpić.

Tak jak kiedyś śledzę wpisy na forum a mój obecny wpis to jakby usprawiedliwienie ciszy z mojej strony.
Pozdrawiam wszystkich - tych co coś tam o mnie wiedzą i tych bez tej wiedzy. TRZYMKA, UFAM, ŻE JESZCZE
BĘDZIEMY ŚWIĘTOWAĆ!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.