Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,10 zł , zmiana od tamtej pory: -51,00%

Re: Czy ktoś już się sądzi z FKD??

No chory jest ten świat, a te wszystkie instytucji nic z tym nie robią.
Teraz konkretnie, bo istnieje prawdopodobieństwo że firma ogłosi upadłość, bo jak spłaca te długi? Trzeba określić ich majątek. Chciałbym wiedzieć czy odzyskam swoją kasę. Ewentualnie jak już ich zlicytuja to może coś kubne po tanich cenach.
To chore że tak myślę ale jakie są opcje?
Dużym wizsza prawie 10 baniek a wliczając wszystkich to może 13 będzie. Jak do tego doszło się pytam... Gdzie GPW co ona robiła wydając zgody na kolejne emisję obligacji.
Głupi byłem że za wierzyłem w te ich brednie. Szczerze to jeszcze liczyłem że zdążę akcje sprzedać jak wymienia na nie, a teraz to nikt nie chce padła kupować bo ryzyko na upadłość jest bardzo duże, a cena akcji może zejsc na 3 grosze.
Gdyby moje 50 tys złotych +odsetki wymienić na akcje to mam około 500 tys akcji.
Komu to sprzedać?
Upychajac ponizej 10 groszy jestem stratny na starcie.
Biznes cudowny.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.