Mi promocja do niczego niepotrzebna wiecznie też nie będę prosił się inwestorów jeśli uważają się za pokrzywdzonych aby jednoczyli się i walczyli o swoje prawa
Widzisz ustawę zmieniłem nie ja tylko posłowie i im powinniście podziękować ja wysłałem tylko 1000@ słownie tysiąc sztuk nawet do Pana Jarosława Kaczyńskiego ,i sami do mnie zadzwonili iż dostrzegają ten problem aby wzmocnić ochronę akcjonariuszy mniejszościowych i zaprosili do sejmu doszedłem do wniosku iż dla lepszego efektu lepiej aby pojechał tam Pan Piotr CIEŚLAK który wszystko to robił pro publiko bono/może kiedyś podam nazwiska posłów tych którzy najbardziej pomogli/ I WIELKIE SŁOWA UZNANIA ZA POMOC I WKŁAD W ZMIANĘ TYCH PRZEPISÓW DLA PANA PIOTRA CIEŚLAKA jemu reklama nie zaszkodzi oraz SII , MI REKLAMA DO NICZEGO NIEPOTRZEBNA DODATKOWO ZNAJOMI JAKBY WIEDZIELI TO BY POMYŚLELI IŻ ZWARIOWAŁEM, zwróć uwagę iż przepisy zmieniłem 4 miesiące temu ,dlaczego wtedy o tym nie pisałem dopiero dziś ,mam telefony komórkowe do dziennikarzy bardzo chętnie by napisali , prasa o tym nie pisała sama bo nawet nie wiedziała iż taką poprawkę posłowie wprowadzili,Waszą krzywdę chciałem wykorzystać jako dodatkowy argument aby dokończyć zmianę którą nie skończyłem bo chcę aby takie wezwanie jak u was było nie po średnim kursie ale z dopiskiem nie mniej niż wycena niezależnego biegłego z uwzględnieniem przyszłych zysków ,to samo w przymusowym wykupie, chciałem nawet dać nie mniej niż wartość księgowa aby to wprowadzić pomoże mi wasza sytuacja ,może potrzebne byłyby później aby każdy z waszej grupy znalazł kilka osób / nawet nie inwestorów /którzy podpiszą się pod takimi zmianami i przy pomocy i zaangażowaniu SII .może innych zwolenników przekonałbym posłów do tego ,jest duża szansa iż tak bo to jest bez Kosztowo dla budżetu a wizerunkowo w sondażach raczej nie zaszkodzi a pomoże
Osobiście jestem bezpartyjny ,na wybory nie chodzę ,chciałbym aby 500+ wprowadzić na pierwsze dziecko będę przekonywał posłów i co zmienią bo jestem Andrzejewski na tym przykładzie chcieć to ja sobie mogę ,musi być wola posłów aby to zmienić na 500+ brak takiej zgody /choć może kiedyś sami przemyślą i zrobią poprawkę do programu/ ale jest wola aby wprowadzić zmiany opisane u góry które pomogą inwestorom indywidualnym tylko czy będę miał jeszcze czas i chęci , bo bez presji sami nie zmienią tego ,