Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,07 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Czy jest z nami członek SII?

Przepraszam iż dopiero teraz odpisuję ,
Miałeś wątpliwości podałem w tym wątku telefon do siebie mogłeś zadzwonić
SAM WAM ZALECAM SKORZYSTANIE Z POMOCY SII W KAŻDYM MOIM @ PROSZĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM ,z płaceniem składek należy się tylko dlatego wstrzymać gdyż możecie za dużo tych składek opłacić i powstałaby niezręczna sytuacja sii wyceni swoją pomoc na 8 składek a wy wpłacicie 100, dlatego najpierw ustalcie dokładnie co oczekujecie w zamian od sii i czy wogóle chcecie wynająć SII /ja cały czas zachęcam/ druga decyzja czy idziecie wariantem tylko przegłosowania tego na walnym wtedy robicie porozumienie jednorazowe do głosowania na walnym aby przegłosować wyrzucenie z gpw ,czy chcecie aby porozumienie po walnym też dalej było tak jak u nas to jest takie bardziej zaawansowane Porozumienie1. Strony zawierają porozumienie, o którym mowa w art. 87 ust. 1 pkt. 5 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. (t.j. Dz. U. z 2013 r., poz. 1382) o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych (dalej „Ustawa”), dla prowadzenia trwałej polityki wobec Spółki polegającej na dążeniu do: 
a) zachowania przez Spółkę statusu spółki publicznej, 
b) zapewnienia ochrony i poszanowania praw akcjonariuszy mniejszościowych, 
c) zwiększenia roli akcjonariuszy mniejszościowych w akcjonariacie, 
d) zwiększenia wpływu akcjonariuszy mniejszościowych na skład rady nadzorczej Spółki, 
e) zapobieżenia przymusowemu wykupowi akcji od akcjonariuszy mniejszościowych. 

Tak z Piotrem Cieślakiem który jest wiceprezesem Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych,jak dzwonił do mnie Pan od Was O pseudonimie akcjonariusz to nie dałem mu telefonu komórkowego do Pana Piotra bo nie wiedziałem czy mogę jeśli wybierzecie grupę do kontaktu z SII to Pan Piotr zapewne tym osobą poda telefon do siebie, a Andrzejewski ma zawód inwestor giełdowy /nawet emerytury z tego nie ma/ jestem jedną z dwóch osób która zorganizowała Porozumienie akcjonariuszy Polcolorit jednocząc w Porozumieniu ponad 100 osób ,oraz 62 osoby w grupie na Facebooku, posiadamy w Porozumieniu 14 % akcji a free float to 24 % ,Na Polcolorit Pani Barbara postanowiła nas wyrzucić z gpw /trwały różne negocjacje było kilka spotkań z Panią Barbarą lub jej prawnikiem Pan Łatała z Krakowa zarówno przed walnym o wyrzuceniu jak i po ,Nasze głosowanie odbyło się na starych przepisach i nie mieliśmy żadnych szans aby je wygrać gdyż ze względu na akcje uprzywilejowane które posiadała aby to przegłosować potrzebowalibyśmy wszystkie pozostałe akcje , wy możecie się wybronić my musieliśmy iść do sądu na pozwie są 95 osób posiadamy już postanowienie o zabezpieczeniu naszych roszczeń wydane przez Sad okręgowy ,a sąd Apelacyjny do którego odwołała się spółka również przyznał nam racje podzielając nasze argumenty .Pana Piotra poznałem przy organizacji Porozumienia Polcolorit ,Proszę postępować jak napisałem, nie jestem żadnym waszym wybawcą jedynie na początku trochę pomogłem organizacyjnie, teraz od was zależy czy przegłosujecie to jednocząc się bo wcale tak łatwo 10 % nie jest zjednoczyć,JA WAM ZMIENIŁEM TE PRZEPISY nie wierzysz porozmawiaj z dowolnym posłem lub biurem poselskim czy czytali @ Andrzejewskiego czy jego inicjatywa zmiany przepisów na podstawie sytuacji akcjonariuszy Polcolorit i innych firm jest znana,tutaj jeszcze raz duże podziękowanie do Pana Piotra który reprezentował nas w sejmie i również przekonywał posłów do słuszności moich argumentów WIĘC TO WYKORZYSTAJCIE MIELIŚCIE TO SZCZĘŚCIE IŻ WASZE WYRZUCENIE Z GPW BYŁO KIEDY ZAANGAŻOWAŁEM SIĘ SPOŁECZNIE ALE MÓJ CZAS W MOIM ŻYCIU NA DZIAŁALNOŚĆ SPOŁECZNĄ WNET SIĘ SKOŃCZY, ,Poczytaj wątek Polcolorit tam piszę jako inwestor od momentu kiedy Pani Barbara postanowiła nas wyrzucić mam między 40 -50 lat i wcześniej nigdy nie pisałem na forum choć często czytałem

Poniżej masz link tam wytłumaczyłem dlaczego to robię,

https://www.bankier.pl/forum/temat_ponizej-odpowiedz-dlaczego-to-robie-moze-zrozumiecie,20690335.html 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.