Marku wiem o czym piszesz o tym zaufaniu, dlatego pisze ze wróg czuwa (słupy itdm dlatego uwaam ze powinno być więcej jak 10%) Ja też mam akcje, ja dzwoniłem na podany nr p. Andrzejewskiego (prosiłem aby ktoś jeszcze zadzwonił - dzwonił ktokolwiek?) następnie dzwoniłem tez do SII i rozmawiałem z mecenasem (wczoraj naturalnie pisałem @). Z uwagi, że wielu tylko pisało za namową p. Andrzejewskiego który raczej osobą anonimową nie jest kupiłem ten śmieszny starter za 5zł i wsadziłem do starego telefonu, smsy można słać 24h/ dobę.
W Sii tak mi polecono aby każdy do nich napisał tylko maila a i tak sami musimy się zrogranizować i im poprostu przekazać dane lub upoważnienia. Do Sii naturalnie też się zapisałem i zapłaciłem jak wcześniej pisałem.
Każdy zrobi jak uważa ale uważam, że dane o które proszę nie sa jakieś wrażliwe nie pytam o średnią cenę posiadanych ani za ile i kiedy kupione tylko o ew cel czyli cenę ew. wykupu.
Czy ktoś chce równiez pomóć poza tymi co deklarowali to w smsach za co dziękuję.
Też jestem za tym aby SII nas reprezentowało itd (naturalnie za rozsądną opłatą). SMSY przychodzą. Jak pisałem jutro po sesji do wszystkich odpisze jaki mamy aktualny stan.
Do niczego nie namawiam ale jakoś musimy się zebrać, chętnie przekaże to komuś innemu. Na dziś kończę.