Wszystko się Panu pomyliło. Kredyt zaufania ma swoje granice. Zarząd ma obowiązek udzielać informacji właścielom spółki tj. akcjonariuszom. W tym przypadku tym bardziej bo oni finansują wasze działania. W każdej spółce co roku jest walne w którym zarząd przedstawia sprawozdanie z tego co zrobił i zamierza zrobić. Odpowiada też na pytania właścicieli. Jeżeli zarząd traktuje spółkę jak swój folwark to w drodze głosowania może być odwołany. Zarząd jest zobowiązany do wykonywania tego co postanowią właściele nawet wtedy gdy ma inne zdanie. Zarząd nie ma mandatu do podejmowania decyzji wbrew woli akcjonariuszy. Tak to działa nie tylko w spółkach ale też na szczeblach samorządowych i rządowych. Udzieliłem wam kredytu zaufania 2 lata temu i teraz bym tego nie zrobił. Nie informujecie akcjonariuszy o niczym, na proste pytania brak odpowiedzi, podejmujecie decyzje finansowe sami a później chcecie aby to finansowali inni, podejmujecie decyzje osobowe nie pytając się o opinię pozostałych właścicieli. Mnie się to nie podobało i dlatego przestałem płacić składki. Może innym też i dlatego jest niewielka grupa która finansuje wasze działania. A koszy będą rosły.
PP nigdy nie chciał aby HT przejęła ARP i tu nie nastąpiła żadna rewolucja w waszych działaniach. Robiłby to samo co wy teraz dlatego więc zmiana władz niczego nowego nie wniosła. Metody działania macie takie same i tylko wam się wydaje że jesteście super.