Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,83 zł , zmiana od tamtej pory: -85,31%

Re: czy bedziemy RECHOTAC ?

Nikt tu nie pisał o koszcie FB na 50 zł ale pisałem o kampaniach CPC (Google i FB), gdzie na wpływ kosztów ma też popularność fraz, konkurencja.
Zgadza się, sklep Garden mocno się rozwijają, znam takich trochę, też wychodzą poza sprzedaż nawozów i sor i robią cross-selling, gotowce typu kwiatek + nawóz + doniczka.
To że coś jest drogie to nie znaczy że jest segment premium. Premium jest w głowie. Plant...w przeciwieństwie do wielu podobnych firmy zagranicznych nie ma zbudowanej świadomości marki. To nie ta skala panowie.On po prostu rzeźbi w drewnie.
Tak, łapie się wielu biznesów (i tylko on wie dlaczego). Czy po to żeby się rozwijać, czy szukać nowych bo widzi że marszowe zegarki już nie idą? Nie wiem. Dla mnie trochę za dużo tego ale nie w sensie produktowym tylko promocyjnym. Budżet jest zawsze ograniczony i tu mały budżet musisz jeszcze dzielić.
Dlaczego wielu tu jest? Bo spółka nie jest wydmuszką ale tak, chcą kupić tylko nie za obecną cenę.
A może też wskazują to, co "ewangeliści" na forum nie chcą zobaczyć? Ryzyka, zagrożenia?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.