Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: coś się zaczyna ruszać na EFR !!!

atjmm powiedzial:

A kiedy będzie info o bardziej pozytywnym wymiarze dla nas
Ociągają się troche.
Cały czas mnie nurtuje pytanie co zrobią z brakiem 700 000akcji.
Z rynku?

Mi sie wydaje ze Panowie slupy poskupowaly juz dawno i w odpowiednim czasie oddadza. A teraz nie wiem czemu ale komus mocno zalezy zeby utrzymywac cene w zakresie 6.40 - 7.00zl
Caly ten skup odbywal sie glownie od polowy sierpnia do polowy grudnia.
Cale te wnioski o upadlosci itd

Przypomne ze sprzataczka klozetowy duzo wczesniej przed pojawieniem sie pierwszego wniosku o upadlosc ostrzegal ze beda mialy miejsce takie wnioski i zeby nie dac sie zwiesc. I to wtedy mial miejsce skup.
Odbieranie akcji od spanikowanych akcjonariuszy.

atjmm powiedzial:

A swoja droga ciekawe pod jakim nickiem teraz pisze sprzątaczka klozetowa.To nie był przypadek że tak kijową ksywe obrał sobie.Ludziska się z niego naśmiewali o on pisał bardzo treściwe rzeczy,tyle że za treściwe jak na ten etap Naswietlił kierunek ale mało kto brał to na poważnie.Kto posłucha "sprzątaczki klozetowej" na forum

Ja uwazam ze sprzataczka nie zmienil swego nicka to co mial powiedziec powiedzial.
Teraz jak przystalo na inwestora siedzi z boku i sie przyglada jak wahadlo gieldowe przechylilo sie do nieokreslonego pesymizmu.
Mysle ze sledzi fora a odezwie sie gdy przyjdzie na to odpowiedni czas.
Takie jest moje zdanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREMINWES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.