I tu się mylisz dróg kolego. Siedzę na EF już ponad rok ale nie liczę na żadne cuda...A jak się chcesz zakładać to proszę bardzo. Z Chrisem już się zakładałem i wygrałem. I teraz też mogę się w ciemno zakładać że do końca roku nic się nie stanie. Będzie się kisił tak samo jak teraz. Czyli przypadkowe wzrosty i spadki po kilka procent przy śmiesznych obrotach. A te wasze pisanie bzdur o jakiś megawzrostach to słyszę już od roku he he . Najlepszym bajkopisarzem była sprzątaczka która gwarantowała 50 zł na koniec roku. Po prostu śmiać mi się chce jak zebrało sie kilku naiwniaków i planują zarobić po 1000%. Te czasy Panowie już dawno się skończyły i nie wrócą jeszcze na prawdę długo. Podniecacie sie tym, że firma ma cenę połowę wartości księgowej....ale takich firm jest obecnie pełno na GPW...i to nie jakiś śmieciowych firemek tylko solidne duże spółki że już po raz kolejny wspomnę o Lotosie np.. Ale nic...piszcie dalej i podniecajcie się a ja mam niezły ubaw jak sobie to poczytam. A 30 grudnia na pewno się przypomnę i powiem "a nie mówiłem....."