Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  43,60 zł , zmiana od tamtej pory: 346,33%

Re: COMARCH w niewoli ZUS ..

"in" myślisz że jak ktoś nie zgadza się z poczynaniami prezesa górala to jest trollem?
Powiesz to po co zainwestowali w niego? Niestety popełnili  błąd ,
ale niestety takie rzeczy wychodzą po długim  jakimś czasie, gdzie dochodzą fakty, a nie piękne
słowa , którymi prezes uraczył .
Nie można walczyć z faktami, iść przeciwko rynkowi i mówić a ja i tak mam rację.
Za długo już czasu minęło, a prezes nie potrafił pochwalić się wdrożeniem nowych dużych projektów.
Ja nie mam na myśli , jakiś tam przetarg za nawet 15 mln czy 30mln , czy łapanie setek kilkumilionowych kontraktów, tak duża spółka jaką jest Asseco na tym  nie rozwinie się , a jak się nie rozwija to jest wegetacja , raczej walka o przetrwanie.
Przecież ta spółka rozwinęła się tak szybko dzięki dużym projektom w PKO BP, ZUS, PZU,
ale to zniknęło. Napiszcie jaki duży projekt zamierza wdrażać prezes góral?, miałem nadzieję
w def3000 , ale cisza na rynku.
Ileś lat temu w Wilanowie wybudował ogromny ośrodek , o którym mówił że będzie tworzył
wysokiej klasy projekty i Asseco stanie się Microsoftem, tak tylko Microsoft ma Windows,
a co ma Asseco? Teraz wiec ktoś umieścił że prezes buduje nowy ośrodek, to już tamten mu nie wystarcza? Czy buduje żeby budować , bo musicie wiedzieć i tak myślę ze to jego spółki osobiste,
będą budowały ten ośrodek, a że kasa jest i tylko mamienie jaki to szczytny cel, a to trafia do ludzi,
facet zarabia więc na głupocie ludzi.
Naprawdę jeden ośrodek który wybudował w Wilanowie nie wystarczy? Nie znajdzie się tam  miejsca
na zatrudnienie nowych informatyków?
Zobaczymy jego czwarty kwartał  i czekamy na ten trzeci, po prostu trzeba czekać na fakty, jakim są wyniki kwartalne, a nie słowa prezesa, bo trzeba przyznać gadkę to on ma,
na wdrożenie dużych projektów, bo taka duża spółka jak Asseco będzie się mogła wtedy utrzymać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASSECOPOL -0,36% 195,00 2025-11-13 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.