"in" myślisz że jak ktoś nie zgadza się z poczynaniami prezesa górala to jest trollem?
Powiesz to po co zainwestowali w niego? Niestety popełnili błąd ,
ale niestety takie rzeczy wychodzą po długim jakimś czasie, gdzie dochodzą fakty, a nie piękne
słowa , którymi prezes uraczył .
Nie można walczyć z faktami, iść przeciwko rynkowi i mówić a ja i tak mam rację.
Za długo już czasu minęło, a prezes nie potrafił pochwalić się wdrożeniem nowych dużych projektów.
Ja nie mam na myśli , jakiś tam przetarg za nawet 15 mln czy 30mln , czy łapanie setek kilkumilionowych kontraktów, tak duża spółka jaką jest Asseco na tym nie rozwinie się , a jak się nie rozwija to jest wegetacja , raczej walka o przetrwanie.
Przecież ta spółka rozwinęła się tak szybko dzięki dużym projektom w PKO BP, ZUS, PZU,
ale to zniknęło. Napiszcie jaki duży projekt zamierza wdrażać prezes góral?, miałem nadzieję
w def3000 , ale cisza na rynku.
Ileś lat temu w Wilanowie wybudował ogromny ośrodek , o którym mówił że będzie tworzył
wysokiej klasy projekty i Asseco stanie się Microsoftem, tak tylko Microsoft ma Windows,
a co ma Asseco? Teraz wiec ktoś umieścił że prezes buduje nowy ośrodek, to już tamten mu nie wystarcza? Czy buduje żeby budować , bo musicie wiedzieć i tak myślę ze to jego spółki osobiste,
będą budowały ten ośrodek, a że kasa jest i tylko mamienie jaki to szczytny cel, a to trafia do ludzi,
facet zarabia więc na głupocie ludzi.
Naprawdę jeden ośrodek który wybudował w Wilanowie nie wystarczy? Nie znajdzie się tam miejsca
na zatrudnienie nowych informatyków?
Zobaczymy jego czwarty kwartał i czekamy na ten trzeci, po prostu trzeba czekać na fakty, jakim są wyniki kwartalne, a nie słowa prezesa, bo trzeba przyznać gadkę to on ma,
na wdrożenie dużych projektów, bo taka duża spółka jak Asseco będzie się mogła wtedy utrzymać.