Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,50 zł , zmiana od tamtej pory: -78,42%

Re: Co to się dzisiaj o.p.e.d..a?

daj spokoj yarecki jakie ego ego to moze miec ktos kto zarabia na rynku jak ja czy ty on to bym sie nie zdziwil jakby w ogole akcji nie mial.....widac ewidentnie ze koles ostro zaklamuje rzeczywistosc i nagina tak zeby sie przedstawic w jak najlepszym swietle gdzies napisal ze dzieki kolkom ma duzo wiecej akcji itp itd...ale jednoczesnie ma coraz wiecej akcji... ale nigdy nawet jednego jego wpisu prowzrostowego nie widzialem tylko zawsze cos w stylu UWAGA ZARAZ MOZE BYC KOLKO czy tak sie zachowuje koles ktory ma coraz wiekszy pakiet po wczesniejszych kolkach ?? Bo jak dla mnie to jest mitomania level hard i wymyslanie historii na chybcika zeby sie wybielic. Generalnie ja uwazam ze on rzadnych pieniedzy na rynku nie zarobil w najlepszym wypadku kreci sie 2-3 lata w kolko bez sensu xD. Nie wierze tez ze mozna sie na rynku dorobic na kolkach bo ja tak probowalem grac i generalnie na dluzsza mete tak sie nie da ....w sensie raz czy dwa moze ci sie udac...ale nie dorobisz sie na kolkach bo skutecznosc Cie zabije + prowizje...jakby to byla taka genialna metoda to buffet i soros tez by kolka krecili albo burry a nie kreca....ja tez jak krecilem kolka tylko to jakos na rynku sie dorobic nie moglem ...jak zaczalem grac na dlugo i szukac dlugich big shotow inwestycyjnych na +100% i wiecej to nagle rachunek maklerski zaczal mi puchnac....ale tu mamy mistrza kolek oczywiscie...widzialem juz takich wielu szkoda ze wszyscy jezdza golfem dwojka hahahahahaha

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD 12,16% 5,72 2026-03-26 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.