Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,40 zł , zmiana od tamtej pory: -76,92%

Re: Co to się dzisiaj o.p.e.d..a?

Dnia 2023-08-07 o godz. 10:41 ~ATS napisał(a):
> Przecież 100zł za akcję to dopiero 120mln zł kapitalizacji a tu będzie Alaskan + DLC i American Motocycle Simulator. Gry które mogą przynieść więcej przychodu niż kilkukrotna kapitalizacja.
>
> Ja obstawiam wycenę akcji po Alaskanie na 150-160zł za akcję. Potem wychodzą 2 DLC, które już robią i potem American Motocycle Simulator którego ludzie przyjeli entuzjastycznie na testach.

posluchalem tej niedojdy zwyrodnialca i zrobilem koleczko ale nie w ta strone co potrzeba sprzedalem po 17 odkupilem po 23,96 madre toto ?! ....najlepsze ze odpoczatku pisalem ze kolka nie bedzie tym razem .... ale kolarz mnie zlamal psychicznie widziecie mozna miec racje i nie zarabiac na rynku...wazna jest mocna psychika i nie dawanie sie podpuszczac mniej madrym od siebie samego....pora powiedziec sobie wprost to ja mialem racje a zwyrodnialec sie mylil...ale co z tego skoro nic na tym nie zarobilem no nic jak dla mnie to teraz w zasadzie pewne wzrosty w okolice ATH tak to widze....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD -5,59% 5,40 2026-03-27 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.