Jestem tutaj od listopada zeszłego roku jak była ta chryja z byłym prezesem, dlatego wiem na pewno więcej o spółce niż ty megalomanie. Ja po prostu w przeciwieństwie do Ciebie nie piszę tutaj za dużo. Czasami włączam się jak wątek jest ciekawy lub dla rozrywki jak ktoś zaczyna udawać polskiego Warrena Buffeta:)
Dużo emocji we wpisach, reagowanie impulsywne na ruchy kursu, przeświadczenie o swojej nieomylności po kilku udanych zagraniach i mocne sugerowanie się wpisami innych zamiast własnym rozumem i strategią. Brak doświadczenia po prostu krzyczy z każdego twojego wpisu i tego nie zmienisz:)
Chwalenie się ilością posiadanych akcji i dokładną kwotą zarobku zamiast procentowym wskaźnikiem stopy zwrotu z inwestycji, to też oznaka początkującego inwestora. Poza tym sam pisałeś, że miałeś tutaj 1,5 tys. akcji, więc już przestań się ośmieszać z tymi milionami.
Zresztą to, że zrzucasz swoją błędną decyzję o sprzedaży wszystkiego na jakiegoś randoma z forum przesądza jak dla mnie sprawę.
P.S.
Mam przeczucie, ze zniknąłeś z forum po tym ogłoszeniu sprzedaży, żeby później po spadku kursu tryumfalnie powrócić i pokazać jaki to nie jesteś przewidujący. Nie wyszło tym razem ale próbuj dalej, może tym razem wywróżysz wzrosty. Wbrew pozorom życzę tego zarówno Tobie jak i sobie chociaż osobiście podejrzewam, że tak gładko to nie pójdzie:)