Jak już mówiłem nie zrobiłem błędu, bo realizuję swoją strategię gdzie mam docelowy zysk z inwestycji. Błędem byłoby jakbym sprzedał część akcji z żelaznego pakietu pod wpływem emocji przed premierą.
Ja osobiście czuję sporą satysfakcje z tego jak rozegrałem tę spółkę, ale może to dlatego że nie jestem typem gościa który martwi się utraconymi korzyściami tylko cieszy z tego co udało mu się zarobić. Obecnie gram sobie akcjami, które miałem dzięki poprzednim kółkom, zarobiłem na nich jeszcze ok 50-60%, więc powiem że jestem zadowolony. Tym bardziej, ze nie wiadomo kiedy przyjdzie tutaj czas na korektę i jak będzie głęboka, może jeszcze ten kapitał trochę tutaj popracuje.
Mogę jedynie przyznać, że sprawdziły się twoje przewidywania co do ruchów kursu i że błąd popełnił megaloman xyz, który sprzedał pod wpływam wpisów gościa na forum. Jakbym odwalił to co on i odkupywał 30-40% wyżej niż sprzedałem, to wtedy mógłbym przyznać że zrobiłem niezła głupotę.
P.S.
Ja z kolei widzę, ze wyrażenie "nie rób z siebie takiego mędrca" zadziałało na Ciebie jak płachta na byka, bo poziom kultury wypowiedzi zleciał nagle na łeb na szyję. Jeżeli tak to Ciebie zabolało to masz moje przeprosiny.