Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co poszło nie tak?

A tu Maćku akurat zrobiłem to celowo. aby wywołać dyskusję. Na stronie Atona jest inna liczba, co jest kolejnym przykładem olewania i dezorientowania akcjonariuszy.
Jak wiesz, może być również więcej osób zainteresowanych Walnym, więc może i koszt znacznie spadnie.
Ale natura ludzi jest taka, że lubią pogadać a mało są aktywni, kiedy trzeba coś zrobić naprawdę. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Jeśli dojdzie do Walnego będę miał wiele dokumentów i tak sobie myślę, że próba ośmieszania mnie za głupi błąd pisarski może służyć i temu, aby do Walnego nie doszło, bo po co, bo głupie, bo liczyć nie umie, bo szkoda czasu, bo po co OLAF...
Aha. Tak przy okazji jest kilak orzeczeń, które mówią, że akcjonariusze nie muszą szukać kasy na biegłego rewidenta. Nawet spółka taka jak ATON ma jakiś majątek, i jest kilku rewidentów, którzy się zdecyduja na audyt.

Nie bądźmy niewolnikami gry osób, które doprowadziły do paraliżu spółki.

PS xawery, jak piszesz konkretnie i to i z Tobą można się dogadać...., tylko przestań zachowywać się, jak przekupa szukająca tego, czyje na wierzchu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.