Dnia 2015-01-21 o godz. 17:34 kamerdyner-profesora napisał(a):
> No dobra, to wklej tu ten tekst w którym napisałem aby kupić MIT po 0.35, tylko jeśli już to w całości.
> Co do wykresów, to korzystam z serwisu i wykresów dostarczanych na mojej platformie przez Dom Maklerski banku PKO SA, ale możesz wykresy zobaczyć również na bossa.pl http://bossa.pl/notowania/wykresy/.
> Ja natomiast chciałbym cię zapytaj Szwejk, abyś mi napisał, dlaczego kupiłeś akcje MIT.
> Natomiast czy coś jest, czy nie w upadłości, to tłumaczenie tego faktu takim spadkiem kursu MIT uważam za usprawiedliwianie swojej głupoty. Ja mógłbym np. napisać, nie kupiłem MIT, bo to zwykły KIT.
> Zapewne zastanawiacie się dlaczego jestem na forum tak atakowany.
> Odpowiedź na to pytanie jest niezwykle prosta i każdy kto się nad tym chwilke zastanowi bez trudu znajdzie odpowiedź.
>
> CK
To ja ci odpowiem:
- EBIDTA 20-25 mln rocznie zblizajaca sie do wyceny spółki.
- kurs na 10-letnim min i za bardzo nie ma juz z czego spadac (wiem, wiem, moze spasc na 0,01 pln...)
- W nieodleglej perspektywie scalenie akcji, a 90proc. spolek ostro odbija po scaleniu (wiem, MIT bedzie nalezec do tych 10 proc.)
- bo siedzi na tym forum klilka ch...w, ktorzy " nie maja akcji" i dlatego 24h na dobe, tak z dobrego serca, uczą pozostalych co trzeba zrobuc, aby nie stracic calej kasy na MIT tj. sprzedać!