Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,60 zł , zmiana od tamtej pory: -90,63%

Re: CK -kamerdyner polecał zakupy ...................po 37 gr

No dobra, to wklej tu ten tekst w którym napisałem aby kupić MIT po 0.35, tylko jeśli już to w całości.
Co do wykresów, to korzystam z serwisu i wykresów dostarczanych na mojej platformie przez Dom Maklerski banku PKO SA, ale możesz wykresy zobaczyć również na bossa.pl http://bossa.pl/notowania/wykresy/.
Ja natomiast chciałbym cię zapytaj Szwejk, abyś mi napisał, dlaczego kupiłeś akcje MIT.
Natomiast czy coś jest, czy nie w upadłości, to tłumaczenie tego faktu takim spadkiem kursu MIT uważam za usprawiedliwianie swojej głupoty. Ja mógłbym np. napisać, nie kupiłem MIT, bo to zwykły KIT.
Zapewne zastanawiacie się dlaczego jestem na forum tak atakowany.
Odpowiedź na to pytanie jest niezwykle prosta i każdy kto się nad tym chwilke zastanowi bez trudu znajdzie odpowiedź.

CK

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.