Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,05 zł , zmiana od tamtej pory: -28,35%

Re: Chce wejsc w PLI

@Breton
To w sumie nic nowego ci nie powiedział. Gdy poszło info o strajku w USA sprzeczałem się tu że jednak ten strajk da się we znaki dla PLI nawet mocno. Nie przypuszczałem, że aż tak mocno i długo. To że ten rok bedzie słaby wyszło już przy okazji raportu. Nie wiadomo na dziś jak bardzo słaby będzie? Myślałem że wiesz coś więcej.... To dlatego redukują koszty bo spodziewają się że cała machina VFX tak szybko nie ruszy tak jak i oni się spodziewali.
@Apalach
Różowe okulary? Uwielbiam takie stwierdzenia. Doskonale rozumiem, że spółka jest w trudnej sytuacji zresztą dlatego kurs jest gdzie jest. Otherland to nie jeden serial, jeśli dojdzie do skutku. O jakiej kasie tu mowa zostawię dla siebie, ale możesz poszukać w necie ile średnio kosztuje odcinek i ile przeznacza się na VFX dla wykonawcy.
Pewnie, że może się nie udać gdybym miał 99% pewności że się uda to już bym siedział w DM po kredyt! Umów nie raportują zbyt wiele bo i w gamingu słabizna.
Teraz tak na koniec to kupowanie po 16 po 18 czy po 20zl rozumiem że to zły pomysł? Że rację mają sprzedający wg was?
A moim zdaniem kto kupi w tych cenach cały pakiet będzie bardzo zadowolony..
Zobaczymy czy coś się zmieni także w RI bo widać że po sugestiach na walnym zmieniono progi raportowania umów. To o ile kurs wyprzedza przyszłość? O 6 miesięcy, 12 miesięcy?
Ja tu nie czekam na odbicia zdechłego kota do 22-23zl tylko na wejście spółki w IP.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 11,50 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.