Zawsze możemy podyskutować na argumenty, A skoro nie potrafisz przedstawić swoich kontrargumentów to uciekasz sie do obrażania... słabe
Pamiętaj tylko - życzeniowe myślenie nie zmieni kursu spółki, tak samo nasze pisanie sobie tutaj
Jak ktoś wszedł za wysoko i nie potrafi pogodzić się ze stratami - to jego problem - lecz nadobiektywizm i naginanie rzeczywistości nic tu nie zmienią
Przedstawię sprawę z mojego punktu widzenia - Chciałbym, Naprawde chciałbym, aby kurs spółki wystrzelił. Życzę tego tej spółce z całego serca, bo kibicuje jej od dawna.
Ale co z tego>? Kurs w dłuższym terminie odzwierciedla wartośc tej spółki i niestety nie ma tu dobrych wiadomości - Ludzie przejechali sie wcześniej, na podbitce pod 1 sezon wiedźmina i mądrzejsi o te doświadczenia nie zrobią tego po raz kolejny.
Druga podbitka pod Zaorskiego także ich wyprowadziła na manowce *Choć Rafał Zaorski, tak jak to wspominałem w poprzednich postach nadal miał akcje PLI na koniec sierpnia 2021 - po prostu ktoś go o to zapytał podczas jego Livewów z treadingu
Ludzie widzą w PLI drugi CDprojekt, lecz tak jak osoba, która założyła ten temat z wiedzą ZERO*nie obrażam, wybacz
Z punktu widzenia początkujących wygląda to tak - widzą cenę 25zł - Łał ale tanio - Akcje spółek growych np. CDR kosztuja 200zł, może kupię PLI po 25 - sprzedam za 2 lata po 200zł
Tylko Nie biorą te osoby pod uwagę, że tak naprawdę PLI nie przedstawia żadnej większej wartości i kurs to odzwierciedla, lub jest aktualnie na wyrost
Zgodzę się, że PLI ma wyrobioną rozpoznawalność, słynie z jakości i Te ich GIGArzemieślnicze rendery naprawde są super - ale co z tego... dla akcjonariuszy wynika.
Banda ślepych Fanów do których sam się zaliczam, nie wyniesie kursu na szczyty - Na giełdzie produkt musi się sam *przeważnie obronić, a tu tego produktu brak
ale, się rospisałem... chyba muszę się w tym PLI zatrudnić i poustawiać ich na odpowiednim torze, bo błądzą we mgle ;-)