Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,60 zł , zmiana od tamtej pory: -28,52%

Re: CDA - przyszłość

Dnia 2020-04-11 o godz. 11:44 ~Początkujący napisał(a):
> Ech milo nie dość że naganiasz na spadki to jeszcze teraz robisz reklamę konkurencji? Na szczęście i tak nie ma znaczenia jaką tv masz w domu, bo ludzie i tak subskrybują CDA. Poniżej statystyki jeśli nie widziałeś.
> >
> > https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/serwisy-vod-zyskaly-w-czasie-epidemii-liderem-netflix-przed-vod-pl-mocno-w-gore-ipla-player-pl-i-wp-pl
> >
> > https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/rosnie-zainteresowanie-platnymi-tresciami-w-internecie-serwisy-vod-ze-znacznym-wzrostem
> >
> > Następny raport za cały marzec w przyszłym tygodniu

Nie będę kolejny raz tłumaczył Tobie tego samego. Po razkolejny skopuję naszą dyskusję z innego wątku.

Dnia 2020-04-11 o godz. 11:30 ~Początkujący napisał(a):
> Milo a co powiedzieć o Tobie? Piszesz, że chcesz odkupić akcje za 10-15 zł i wszędzie piszesz ze zyski za 1kwartal, będą niższe niż się oczekuje, że cena akcji nie odzwierciedla wartosci spółki, że nie warto subskrybować CDA, bo HboGo, które masz jest dużo lepsze i w końcu że ci którzy mają Premium CDA to dlatego, że korzystają z darmowego okresu próbnego. Ciekaw jestem czy zobaczę Cię tu jeszcze po 8maja jak spółka poda wyniki za 1kwartal 2020 :)

Ehhh znowu prostować Twoje manipulację...jest różnica między tym "że chcę kupić po 15", a tym co pisałem. Uważam, że taki kurs będzie do wakacji i wtedy będzie atrakcyjny i faktycznie, jeżeli będę miał wtedy wolne środki możliwe, że kupię akcje, ale nie jest to jakiś mój wielki inwetycyjny cel.

Wyniki za pierwszy kwartał będą niższe niż oczekiwano. Kurs w szczycie wystrzelił 230%, a nawet, jeżeli CDA zarobi na kryzysie to nie w pierwszym, a dopiero drugim kwartale.

"że nie warto subskrybować CDA, bo HboGo, "- pisałem, że CDA niejest konkurencyjne na tle reszty rynku pod względem contentu

" że ci którzy mają Premium CDA to dlatego, że korzystają z darmowego okresu próbnego"- pisałem, że w raporcie za pierwszy kwartał nie zobaczycie wielkich wpływów spowodowanych koronawirusem,bo większość nawet, jeżeli będzie płacić to dopiero od kwietni, czyli drugiego kwartału,. Pisałem również, że nie ma powodu się jarać samą liczbą ludzi online i informacjami o liczbie subskrybcji bo subskybcje to nie pieniądze- ludzie mogą nie przedłużyć darmowego okresu, albo założyć kolejne darmowe konto

Masakra tyle w Twoich postach, manipulacji i fałszowania przekazu, że mam wrażenie jakby z reporterem TVP dyskutował....mam nadzieje, że inni czytający, (zwłaszcza mniej doświadczenie) widząć jak zakłamujesz rzeczywistość nie będą traktowali poważnie tego co piszesz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CDA 0,55% 18,30 2023-05-26 13:16:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.