Wlasciwie to mialem juz nie pisac na tym forum i pewnie wielu pomysli lub powie co tu
jeszcze robie ale jak od piatku czytam to narzekanie i plucie na spolke ktora jeszcze pare
tygodni temu tak byla przez Was wychwalana to trudno sie nie wtracic i czegos
nie napisac !!!
po pierwsze zacznijcie pisac merytorycznie bo placz nic nie daje-jak komus nie podrodze ze
spolka niech sprzeda akcje a nie pisze bzdury ze bankrut i inne placze -spolka przynosi
zyski w ciagu czterech miesiecy 2012 roku osiagnieto wiele a ze nie udalo sie zrealizowac
wszystkich zalozen??? poczekajcie pare miesiecy nie traktujcie gieldy i inwestowania jak ruletki - dzisiaj nie padlo zielone padnie jutro???? to nie ruletka za akcjami ktore kupiliscie stoi firma stoja ludzie ktorzy ta firme tworza i ktorzy pewnie nawet nie wiedza ze to forum istnieje ale ktorzy codzienna praca przyczyniaja sie do wzrostu wartosci spolki
Nie udalo sie zrobic w ciagu czterech miesiecy tyle ile oczekiwaliscie -nie jest BGE samo
na rynku nie zawsze Partner jest uczciwy i nie wszystko co sie planuje wychodzi ale
pomyslcie - cztery miesiace 24mln przychodow ponad 500tys zysku przejete trzy spolki
ktore dobrze funkcjonuja na rynku , kontrakt z Lotosem , zakup nieruchomosci ,pozyskany
kapital dzieki ktoremu w tym roku mozna bedzie realizowac kontrakty juz zawarte i
pozyskiwac nowe - pytacie o biogazownie?? 4?? 6??? a moze wiecej mniej??? co mozna zaplanowac jak od roku nie ma ustawy o OZE????? kazda biogazownia to 15-25mln jak ustalic finansowanie jak bez ustawy zrobic biznesplan????
Wielu z WAS twierdzi ze zainwestowalo w akcje BGE na rok dwa-poczekajcie zobaczycie
wczesniej czy bylo warto !!!
a ze kurs dzisiaj jest 0,70 zl a nie 3zl tak jak przewidywalem lub jak wielu z WAS uwaza
naganialem??? trudno tez musze sie z tym faktem pogodzic nie sadzilem ze ktos bedzie sie
pozbywal 500 tys sztuk- tak tak ja dalej uwazam ze jeszcze ktos 100tys musi sprzedac i
dlatego taki kurs mamy dzisiaj-to jest NC jak ja jutro bym zaczal sprzedawac swoje akcje to
czy spolka mialaby 80mln przychodu i 4mln zysku to i tak kurs bylby dzisiaj moze 10-20gr
a moze sie myle????
Ktos napisal ze dobrze poinformowani podpompowali kurs zeby na gorce sprzedac
po pierwsze to tu jeszcze gorki nie bylo-bedzie przy kursie 8-10zl i wtedy wielu pewnie
sprzeda a po drugie ile by zarobili ????? 1mln zl????? po co ????? dla miliona ????
jak by robil ktos taki "walek" jak to ktos pieknie okreslil to raport za IV kw bylby -90mln
przychodu i 3mln zysku !!!! a wtedy mozna by bylo zarobic 4-5 mln
tylko takie rzeczy to nie w BGE
Ja dalej jestem nic nie sprzedalem i do konca roku nic sprzedac nie zamierzam i caly czas
wierze w 15 zl
pozdrawiam!!!!!