Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Biedronkowy gwóźdź do trumny...

czy ktos mi moze napisac, dlaczego tak wszyscy piszą ze to perelka, ze w ogole spolka kosmos, perspektywy, bronia zawziecie tych biedronkowych decyzji sprzedazy niskomarzowej, zachwalja, naklaniają co chwile do kupowania akcji zasadniczo bez przedstawiania konkretow itd itp, a w rzeczywistosci nikt znaczący tego nie chcial do tej pory kupic :/ nawet jak bylo taniej, wieksze i grube ryby chyba dawno by juz sie wziely za kupowanie, wiedzac ze to taka moccc ma byc w przyszlosci. A tutaj cisza... troche mnie to niepokoi, siedze na papierze jak na tykajacej bombie.

Nie chcialbym zeby zadzialala tutaj klasyka, czyli wszyscy naklaniaja do kupowania to znaczy ze cos moze nieladnie pachniec...i sie powoli wyzbywaja swego. Kurde bo przeciez przy tylu glosach "kupuj" to ten papier dzis pownien juz miec 6 zl na liczniku, a tu lipa, ledwo zipie :/ cos mi tu nie gra.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.