weż facet sie ogarnij , wyskakujesz z personalnymi zaczepkami do mnie czy do prezesa a JAK WÓŁ było podawane w Oficjalnym przekazie ESPI, że PREZES MOŻE DOFINASOWAC SPÓŁKE
wyrywaj sobie włosy z Glowy jak chcesz ze jest po 12 PLN tylko nie widze powodu tej histerii, tym bardziej ze jeszce 2 miesiace temu Kwit był po 7-8 PLN .
Jakbys miał 12 M pln mogłbys siue zglosic do prezesa i moze TY bys objał 15% udział w spółce , ale tak sie składa ze NIe miałes i sie Nie zglosiłeś.
Chyba to nie jest zła Nowina ze prezes ktory mial akcje po 10 Groszy spzredał te akcje gryubasowi po 9.,2 i obejmował bedzie akcje po 9.2 ---Bo nawet prezes bedzie mial teraz średnia Podobną jaka ma rynek w tym kanale konsolidacyjnym ktory jest od 2 lat, tak samo jak ten GRUBAS.---- 3 M czyli 30% bedzie w cenie 9.2 PLN --Sredni kurs Ice z ostatnich 2 LAT to 9 PLN ---Ja mam srednia ok 12 PLN i jakos sobie nie rwę włosów z głowy i nie przezywam jak swinia kaszel tego ze prezes i Nowy grubas bedzie mił taniej o 3 PLN niz moja srednia.
Troche pomyślunku chłopcze. ---Teraz wszyscy w sumie jada na tym samym wózku Prezio ma srendią ok 9 PLn Grubas ma srenia ok 9 PLN , srednia 2 letnia akcji jest ok 9 PLN ja mam srednią 12 PLn i wcale nie mam z tego powdu BÓLU GŁOWY:)) Jak umoczymy to wszyscy jak zaroibnimy to tez wszyscy ktorzy kupowali akcje w tej Konsolidacji i je trzymaja nadal.
To proste jak drut.