Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BEDZIE TAK SAMO JAK NA LESNYM RUNIE

Jak dojdą informacje o kolejnych kontraktach, wyniki za Q3, Q4 a potem roczne i info o rozpoczęciu realizacji tych projektów tych dwóch biogazowni to ludziska się o papier pozabijają. Dlatego zainwestowałem. Nie ukrywam liczę na duże zyski, nawet na bardzo duże ale nigdy nie inwestuję czysto spekulacyjnie np. licząc na odbicie bo papier zdołowany. Musi być coś jeszcze. te kontrakty formują solidne podstawy długoterminowego funkcjonowania spółki. Zyski wypracowane na tych kontraktach dadzą niezbędny wkład własny, żeby ruszyć z biogazowniami. I dla mnie to dużym plusem jest to, że Taurus stąd wyszedł - ci goście są dla mnie jakoś mało przejrzyści ale na szczęście już ich nie ma.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.