dopóki papier bedzie tak zaleszczony i nie zejda z niego dt beda takie akcje , straszenie i tak dalej
szczekali ze miało nie byc umowy , umowa jest
teraz szczekaja ze emisja ze bankrut ze na pewno kasy nie dostana bo jasne Bank of America to jest jakis Amber gold moze ????????
czysta spekuła i skoncza sie jej czasy kiedy kredyt zostanie wypłacony i zostana zakupione pierwsze nieruchomosci które odrazu beda przynosic dochody
teraz beda spekulowac ze a kiedy ten kredyt im wypłaca , ze moze za rok
zmartwie was , widac ze od stycznia sprawy bardzo szybko sie tocza
nasz głowny akcjonariusz to nie moze Karkosik ale to o niebo lepiej bo Karkosik juz ma za soba pare mozna powiedziec lipnych inwestycji gdzie niby wykupił pakiet akcji , cos miał robic , nowa działnosc i co ????? i spełzło na niczym
KUkolewski to powazny facet który jak widac ma juz troche doswiadczenia w nieruchomosciach
dopoki ta leszczyna nie spadnie z gałezi beda takie akcje
mysle ze juz niedługo znajda sobie inna perłe do grania a my spokojnie pójdziemy w góre
i sobie moga szczekac tu , nic to im nie da
zarobia 5 groszy jeszcze kupia 5000 akcji bo na wiecej ich nie stac albo boja sie wtopy , a jak zarobia 50 zł to jezu zaraz mianuje sie bosem i wszechwiedzacym , jejku jaki ja jestem cudowny zarobiłem 5 dych
pozdrawiam wytrwałych a z tymi dt leszczami nie ma sie co nawet kłócić , oni juz tacy sa , zadawalaja sie paroma groszami