Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ...bankier72...guru...przewidziałeś wszystko...

Dnia 2008-12-12 o godz. 23:38 ~bankier72 napisał(a):
> nie czytaj moich watkwow kw, nie musisz, twoj poziom denny
> nie dorasta do mego, ja mam jakis szacunek , a ty?

uuuuuuuuuuuu...............pachnie mi tu nieco przeedyfikowanym egocentryzmem....hmmm

bankier72...mam do ciebie pewien szacunek.....bo lubię młodych, zdolnych analityków, którzy nie mając jakiejś konkretnej własnej kasy, czysto altruistycznie podchodzą do giełdy i forów.
Kiedyś był też taki motyl ze swoim kopexem, spekulant_4 ze swoim zegiem i wielu innych w przeszłości.
Ja mam głęboko w pompie co o mnie ktoś na forum myśli, lecz umiem znaleźć takich których warto wziąć pod rozwagę na poważnie.
I za to też dziękuję Tobie.
Ale sorki, z twojego świetnego opracowania, zarobi kasę ten co i ile w nią zainwestuje, a ty z tego nie masz złamanego grosza,....no cóż taki wybór......mógłbym ci zaproponować udział za takie dobre opracowania,......, ale ty prawdopodobnie tym gardzisz, ....., choć być może ten udział byłby większy niż dziesięciokrotność tego co w życiu widziałeś na oczy ,......... a wiem co piszę, wierz mi (nigdy nie wiesz kto tak naprawdę jest po drugiej stronie).
Tak więc pozdrawiam i miłego weekendu życzę
martin-dtr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.