Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,99 zł , zmiana od tamtej pory: 362,93%

Re: Auto Partner - dyskusja

Witam ponownie

Dzięki za odzew. Postaram się w kliku słowach odnieść do Waszych wypowiedzi:

- google: w świetle obecnych wydarzeń nadal jestem dobrej myśli. Posiadam ok. 7k akcji, które postanowiłem "zakopać". Również zakładam, że nastąpił wybuch paniki, który z czasem zostanie zatarty przez pozytywne informacje płynące z serca spółki - innymi słowy wyczekuję rychłego odreagowania i czekam na kwartalny jak na szpilkach;

- zgaga: jak napisałem w pierwotnym poście, mam mętlik - na tle dotychczasowych poczynań firmy, ostatni ruch trudno przetrawić...tym bardziej z uwagi na info o niedawnym zwiększeniu zaangażowania kredytowego. Zgadzam się, że zarząd mógł postąpić w inny sposób, aczkolwiek uważam, że był to ruch nierozważny, jednorazowy i stanie się lekcją dla decydentów;

- jantar: przejrzałem Twoje posty i daleki byłbym od wystawiania spółce opinii w oparciu o jakość kilku marek - sądzę, że śmiało moglibyśmy poświęcić temu tematowi kolejny wątek (np. w tej chwili mamy już w ofercie TRW) - sprzedaż hurtowa i dystrybucja to temat bardzo rozległy. Z wiedzą w kwestii rozwoju AP i sposobu regulowania przez firmę bieżących należności, na chwilę obecną nie martwię się o kondycję finansową firmy, a brak znaczącej dynamiki wzrostów ceny akcji tłumaczę sobie nieśpiesznym działaniem "na zakładkę", co skutkuje zdrowym opóźnieniem "skoków".

Jak swego czasu napisałem, jak ognia unikam pewności na giełdzie. Wyrażam jedynie swoje poglądy, które, jak łatwo zauważyć są stosunkowo optymistyczne. Z Waszej strony liczę na kontynuację wątku i jednocześnie liczę, że za miesiąc z górką pozostanie po sprawie jedynie drobny niesmak.

Pozdrawiam serdecznie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN 1,32% 23,10 2026-05-05 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.