Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,20 zł , zmiana od tamtej pory: 206,52%
Dnia 2017-12-22 o godz. 16:57 ~jan napisał(a):
> No i znalazl sie "recenzent" i pasozyt w jednym ,ktoremu nic albo niewiele wychodzi w "szulerni" szumnie nazywanej gielda p.w.
> Czekal na zyski latami bez rezultatu ,az frustaracja przkroczyla poziom krytyczny i zwyczajnie wybuchł .
> Zaufal tezom wyrazanym przez "zaparacowanego" po pachy bialoczerwonego ,lubi zatem czerpac (żerowac) z wynikow nie swojej pracy .
> Ciekawe co sklonilo cie koles do naglej ,poprzedzonej dlugotrwalym ,skrupulatnym monitorowaniem moich wpsiow, oceny mojej tu obecnosci ,czyzby seria ostatnich niepowodzen ? :)
> Wyżywasz sie na tych co nie "mysla glosno" ,ale odwaznie ryzykuja podajac konktretne prognozy kursu .( a to nie wychodzi dobrze)
>  Sam nie wnosisz i nie wniosles tu nic na watku ,a kreujesz sie na madrale uprawnionego do oceny innych.
> To forum dla kazdego kto interesuje sie spolka i nie wazne z jakich powodow o ile nie kryja sie za tym niecne intencje.
> Jest tu wielu spamerow ,ktorzy dgraduja watek ,ale ty wlasnie uczpiles sie mnie ,czy to nie dziwne ?
> A moze wlasnie twoje straty sa wynikiem dzialan za moim "podszptem" i to mnie bawi :))))
>
> Wesolych Swiat!
>

Oj zabolał ten hak Jana znawcę....Zabolał, nie trzeba było kupować po 5-8NAV to by nie bolało...

Nie każdy mający akcje musi pisać na forum bankiera, ludzie mają ciekawsze zajęcia niż udzielać się na forach i to spółek których akcji nie posiadają prawda Janie? Już wolne przed świętami, biznesy pozamykane więc i czasu trochę więcej a więc tak jak sam piszesz że każdy może pisać na forum więc korzystam...
Napisałem Ci już, że tak jak tezy białoczerwonego nie sprawdziły się tak i Twoje prognozy również. Więc w czym jesteś lepszy? Różnica jest taka, że on pisze o fundamentach i często podpiera to linkami które to wiadomości MCI powinno udostępniać, a tego nie robi a kiedy kupić i sprzedać to już sprawa tego którego są pieniądze, Ty zaś udajesz maestro AT a ani razu nie przeczytałem "słuchajcie jest mocny sygnał na kupuj, więc ja kupuję, albo jest mocne sprzedaj to czas sprzedać i spadam". Podajesz opory i wsparcia z których nic nie wynika, tak jak z postów w tym wątku. Wiesz dlaczego tego nie robisz, bo szybko by wyszło że jesteś cienki i tyle.

Nie wiem skąd w Twojej głowie, że każdy kto kupił MCI ze względu na fundamenty gdy NAV wynosił 5-8zł kilka lat temu traci? Jak żeś to wyliczył znawco matematyki również jak widzę? Nie mierz innych swoją miarą, bo słabo to wygląda. Rozumiem, że Twoje intencje są czyste, a wszystkich innych już nie? Co za gość, jaki święty!!! Człowieku ludzie na forum to nie sprzymierzeńcy a raczej przeciwnicy bo być może im sprzedam akcje gdy przyjdzie na to pora, bez zbędnych sentymentów czy wyrzutów sumienia.
Wesołych świąt.

P.S.
Nie oceniaj innych bo sam możesz być oceniony!
  • AT Autor: ~jan
  • Re: AT Autor: ~zytop
  • Re: AT Autor: ~białoczerwony
  • Re: AT Autor: ~jan
  • Re: AT Autor: ~białoczerwony
  • Re: AT Autor: ~woaw
  • Re: AT Autor: ~Marta
  • Re: AT Autor: ~też_fundamentalista
  • Re: AT Autor: ~wowa
  • Re: AT Autor: ~Piksel
  • Re: AT Autor: ~tezż_fundamentalist

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MCI 2,17% 28,20 2026-01-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.