No i znalazl sie "recenzent" i pasozyt w jednym ,ktoremu nic albo niewiele wychodzi w "szulerni" szumnie nazywanej gielda p.w.
Czekal na zyski latami bez rezultatu ,az frustaracja przkroczyla poziom krytyczny i zwyczajnie wybuchł .
Zaufal tezom wyrazanym przez "zaparacowanego" po pachy bialoczerwonego ,lubi zatem czerpac (żerowac) z wynikow nie swojej pracy .
Ciekawe co sklonilo cie koles do naglej ,poprzedzonej dlugotrwalym ,skrupulatnym monitorowaniem moich wpsiow, oceny mojej tu obecnosci ,czyzby seria ostatnich niepowodzen ? :)
Wyżywasz sie na tych co nie "mysla glosno" ,ale odwaznie ryzykuja podajac konktretne prognozy kursu .( a to nie wychodzi dobrze)
Sam nie wnosisz i nie wniosles tu nic na watku ,a kreujesz sie na madrale uprawnionego do oceny innych.
To forum dla kazdego kto interesuje sie spolka i nie wazne z jakich powodow o ile nie kryja sie za tym niecne intencje.
Jest tu wielu spamerow ,ktorzy dgraduja watek ,ale ty wlasnie uczpiles sie mnie ,czy to nie dziwne ?
A moze wlasnie twoje straty sa wynikiem dzialan za moim "podszptem" i to mnie bawi :))))
Wesolych Swiat!