Na dzień dzisiejszy mam już tylko i wyłącznie TPSA i bardzo Was proszę abyście nie kierowali się wyłącznie tym co piszę, ale przede wszystkim swoimi przemyśleniami.
Zawsze to podkreślam, że robię błędy tak jak wszyscy tutaj, co za szczęście jednak
że w sumie wychodzę na plus, ale po drodze nie jeden raz głową walnę w murek stąd te bolesne guzy.
Tak naprawdę, to po tych latach spędzonych na GPW wiem jedno - nie ma ludzi doskonałych, są tylko tacy co za wczasu zamykają nietrafione pozycje.
Zawsze to mówiłem i zawsze będę mówić ,tą grę o sumie zerowej można wygrać jedynie nie dopuszczając do dużych strat.
Poprzednio pisaliśmy z Cercio na Trakcji ale teraz tam nuda panuje a podobno raport za pierwszy kwartał nie najlepszy. Dobrze że nie tkwiłem w uporze ,przeskoczyłem na Netię i chociaż tym samym przyznałem się do błędu, to jednak był to krok w dobrą stronę.
Gdyby inwestowanie było takie proste jakie nie jest to by dopiero było fajnie.
Niestety jedni grają w pokera inni chodzą do kasyna a my dodzy koledzy jesteśmy uzależnieni już czasem do śmierci od gry na giełdzie, czyli też w jakis sposob uprawiamy hazard, mam tylko nadzieję, dzięki między innymi analizie technicznej szanse nasze są zdecydowanie większe na wygraną.
Pozdrawiam jak zwykle
Chodzik Księżycowy