Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: analiza techniczna akcji Netii

Witam wszystkich bo zawsze przyglądałem się temu forum :) dawno siedziałem w neti chyba z 2,6 a spłoszyłem się przy 3,11 zł potem kgh i w końcu trofiony tvn ale z ponad miesęcznymi bulami i oglądaniem solidnych wzrostów ale nie na tvn-nie aż przyszła kryska na matyska :), teraz wlazłem w tp, bo bądź co bądź 1,5 brutto dywidendy 1,2 na koncie 02.07 zawsze się każdemu przyda, i tu moje pytanie do ilu w/g Was urośnie i czy lepiej ją sprzedać w przed dzień przyznania dywidendy z wyższym zyskiem, czy lepiej poczekac, tym bardziej że tp ma podobno wypłacić jeszcze jedną dywidende w tym roku w lipcu, rząd rządny kasy. jakie sa wasze opinnie? liczę na chodzika, bo mam wielki szacunek do tego co robi, gdybym nie był wypłoszonym leszczem to bym pewnie siedział jeszcze na neti, ale jeszcze wdepne w ten papaier, pozdrawiam Wszystkich.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.