Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: analiza techniczna akcji Netii

Nie byłem na Piotrkowskiej jeszcze.
Dzisiaj były obroty na Netii jak na straganie.Wychodzi na to,że na papierze już nie ma grubasów,jedynie drobnica została.Na TPSA sytuacja odwrotna.Wygląda tak jakby się przenieśli.W sumie branża ta sama.Może Netia już dała z siebie wszystko i teraz będą pompować tepsę?
Ale,żeby tepsa rosła to raczej wig20 nie może spadać,tak mi się wydaje.Myślę,że jednak będzie podciągnięcie do 2000pkt a teraz jest cofnięcie aby wytrzepać spłoszonego leszcza i załadować worki akcjami.Widać było dzisiaj po zleceniach sprzedaży,że grubasy raczej nie sprzedawały tylko drobnica.Przetniemy wtedy średnią 200-sesyjną oraz przebijemy górne ramię kanału spadkowego oraz przebijemy podwójny szczyt na 1904-1921pkt.Wtedy leszcze poczują nową hossę a niedźwiedzie zaatakują z zaskoczenia,leszcze będą myśleć,że to korekta a tu impuls w dół na podwójne dno.Taki mam scenariusz na dzisiaj.Ale zobaczymy.

Netia rosła ponad pół roku,gdzie inne spółki spadały.Całkiem możliwe,że była poczekalnią dla funduszy a teraz się jej pozbyli i przesiedli na coś innego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.