Zgadzam się z BILL GATES, że AMWAY należy do grona:
"SEKTY EKONOMICZNE NASTAWIONE NA WYSSANIE CZŁONKÓW TAKICH ORGANIZACJI"
:-) Pozdrawiam Cię BILL
Autor nie potrafi się bronić, nie potrafi napisac nic konkretnego. Zamiast tego stawia gołosłowne zarzuty, a raczej wyzywa nas od "nie majacych wiedzy". Tymczasem to my wykazalismy wiedzę, a on żadnej.
Nie jest w stanie w żaden sposób obronić AMWAY.
Jest tragikomiczny czasami, np. żąda ponownie od kogoś DEFINICJI MANIPULACJI, gdy tymczasem ja wyżej podałem definicję prania mózgów, a to przecież prawie to samo. Podejrzewam już, że ten gość jest wtórnym analfabetą, i do tego silnie zmanipulowanym, załozono mu nawet klapki na oczy jak dla konia. On zaś mysli, że te klapki to światło jego wiedzy ;-)
Zaczynam juz sie zastanawiać, czy warto odpowiadać na posty takiej osoby, która nic konstruktywnego nie potrafi napisać, a zarzuty forumowiczom robi bezzasadne.
Do mnie napisał, że brak mi wiedzy na temat. Sam zaś nie wykazał sie żadną wiedzą. Gdy tymczasem ja więcej napisałem od niego podając parę konkretnych zarzutów w pierwszym poście, których on nawet nie był w stanie odeprzeć ze "swoją wiedzą" ;-)
Moje wywody podsumował:
"tylko jak przekupa na rynku ktora sprzedaje jajtylko jak przekupa na rynku ktora sprzedaje jaj"
Gdy tymczasem sam reprezentuje poziom przekupki, ba, nawet mniejszy, bo przekupka potrafi podac wiecej argumentów niż on, nie pytając klientów o definicję np. świerzości.
Tak myslę, czy wogóle mamy tu doczynienia z człowiekiem.
Moze to jakiś program z AMWAY?
Podobny jest na stronie ABG :-)
Bo oto na moje pytanie:
Gdzie Ty masz rozum?
Poprzedzone przecież treścią z której wyniknęło. Ów program AMWAY nie widzi samej tresci, nie dostrzega wątku /pewnie są nie ujete w oprogramowaniu/, a jedynie odpowiada mechanicznie na zasadzie prawa: akcja - reakcja:
"rozumu to moze ty masz problemy z 6-ma cali pomiedzy uszami"
Zatem 0 inteligencji, a sama mechanika.