Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Akcje Odlewni są warte ZERO zł

Najgorsze jest to ze czasami babie dziecku sie odmawia na na gieldzie sie traci kupe kasy zal mi dzieciakow bylem glupcem wchodzac w odlewnie po 10.20/7.80/4.49/1.49 i 59 gr ale doradzil mi taki co sie niby znal jakies 2 lata temu.On dorobil sie bogactwa a ja bidok stracilem 17 tys.Ale takie zycie.Jeszcze na elektrimie 3 tys i amice 12 tys.Dla mnie to kupa kasy ale co zrobic.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ODLEWNIE 1,95% 20,90 2026-02-27 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.