Rynek wiedział od ponad miesiąca, a ty się biedaku dzisiaj dowiedziałeś i oczywiście musiałeś wątek założyć, bo może ktoś jeszcze jest taką samą gapą i nie doczytał? Nie będę tobie, ani nikomu innemu nic tłumaczył ani przekonywał, bo zakładam że tu dorośli i odpowiedzialni ludzie siedzą. Jestem też akcjonariuszem CWA i wiesz co? Niecałe 2 tygodnie przed podpisaniem przez nich umowy z Mennicą prezes (jednocześnie członek rady nadzorczej JWA) sprzedał WSZYSTKIE akcje i to poniżej 70 groszy. Dziś kurs stoi po 1,30 zł. Czyżby prezes nie wierzył w podpisanie umowy i dlatego się skrócił? Miał ponad 380 tys. akcji, sprzedał wszystko, a kurs poszybował z 60 groszy na 1,10 zł, a po komunikacie o Mennicy (już mało kto w to wierzył) na 1,30 zł. Tam wierzyłem w Mennicę gdy inni już zwątpili i świetnie na tym wyszedłem, tu wierzę w MIP gdy tacy jak ty wątpią, a jak na tym wyjdę to ani ja, ani ty nie wiemy, natomiast osobiście liczę na powtórkę z rajdu na CWA i zbieram powoli od niecierpliwych. W sumie to nawet mi w tym pomagasz, więc może przestanę już strzępić ryja po próżnicy. Pieniądz lubi ciszę.