Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: A renkor...

Chciałbym tu sprostować obrzydliwe kłamstwo niejakiego Rankora, co bym ja Chodzik Księżycowy na poziomie około dwóch złotych pisał cokolwiek na temat zakupu tego papieru.
Nic takiego nie miało miejsca, wprost przeciwnie pisałem wtedy , że kurs spadnie na poziom 1.02. Nie znoszę jednego Rankorze. Nie znoszę ludzi którzy kłamią na mój temat i mówią co im ślina na język przyniesie. Postawiłem ci konkretne zarzuty działania na tym forum na niekorzyść kolegów którzy to czytają i wymieniają poglądy. To co napisałeś o mnie a co jest obrzydliwym kłamstwem tylko utwierdza mnie, że postawione ci zarzuty mają swoje uzasadnienie. Również Ania prosiła abyś sprawę wyjaśnił a ty,, ani me ani be ani kukuryku.,,
Spłynęło po tobie jak po kaczce woda i uważasz, że sprawy nie ma. Otóż zapewniam cię, że jest. Jesteś złym człowiekiem, kłamcą i to wszystko co mogę powiedzieć na twój temat.
Teraz znajdź na forum moją wypowiedź dotyczącą jakiegokolwiek działania mającego na celu zakup tych akcji w okolicach 2 złotych. Tyle jesteś warty co twoje słowo kłamliwe.

Do pozostałych.
Zakupu Bomi dokonałem dopiero w okolicy jednego złotego a konkretnie plus minus 10 groszy od tego poziomu. Nikogo nie namawiałem do zakupu a jedynie poinformowałem o tym fakcie na forum. W dalszym ciągu podtrzymuje, że jest to duża akumulacja akcji Bomi i wyjdą z niej przyszłe silne wzrosty.

Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.