Dnia 2021-09-02 o godz. 01:26 ~pablopablo napisał(a):
> Nie czaisz kontekstu rozmów z SD i paroma innymi tutaj. Widzisz dam Ci hint czasami moje jak i wielu pisanie tutaj jest anty wskaźnikiem, a czasami dobrą radą między wierszami. Jak dobrze zinterpretujesz to forum to trochę może pomóc. Z ciekawości zajrzałem co tu się dzieje, tym bardziej, że jak widzisz w wielu kwestiach się nie myliłem. To nie chodzi o dowartościowanie, mylisz pojęcia. Dowartościować się chcą ci, którzy podszywają się pod kogoś albo zakładają takie wątki jak ten. A co do kursu, niech wam rośnie. 2-3 PLN jest jak najbardziej możliwe o ile rudy niczego nie przekombinuje w jakiej perspektywie - cóż trudno powiedzieć póki co kasa jest i będzie z tego co wyszło, jakie będą wyniki - mega jestem ciekawy czy się z moimi szacunkami pokryją i co dalej. Czy coś kolejnego w stylu sgwc2 czy może w inną stronę żeby kasę zapewnić pod wyczekiwane lotf2. Mnie w każdym razie nie przekonuje spółka na dłuższą metę, a na obecną chwilę takie podbitki to zawsze kończyły się szybkim zarobkiem i kilkoma kółeczkami. A że starczy tego hazardu już dla mnie... to już powiedziałem wcześniej poniekąd. A jak wyniki będą lipne lub gdy koszta projektów prowadzonych spore to sam sobie dośpiewaj co się może dziać dalej.
> > Ogólnie fajne jest też to że gamedev odbija nieco i widać, że kapitał wraca na niektóre spółki. Pożyjemy zobaczymy. I tym optymistynym akcentem do poczytania kiedyś.
Psychopata ?????