Hm... No nie, nie zainspirowałaś mnie, nie zaskoczyłeś mnie niczym błyskotliwym. "Fantazjowanie o 0,1/3"... to już było... Nie no, ja Ci się nie dziwię, bo co tu jeszcze można wymyślić? Ciężki i nudny kawałek chleba Ci przydzielił. A tak jeszcze spytam, bo dosyć szybko ripostujesz, Tyyy...Ty tu czatujesz na mój wpis bo Twój ukazuje się po 10 minutach? Ale masz tam jeszcze jakieś rozrywki...? To też nie będzie nic nowego co napiszę Tobie i Rafałowi: kupię 0,1.
Co do prognozowania widzę że boisz się że się wygłupisz, że ktoś Ci coś wypomni... Nie ukrywaj tak swoich intencji, połóż karty na stole, graj z godnością jak facet. Nie bądź Trzaskowski.Mi się jednak wydaje że polujesz na papier albo chcesz żeby tak wyglądało żeby upchnąć, bo mówisz że masz ale nie chcesz sprzedać... Tajemniczy jesteś obserwator, nie chcesz wyjawić a mi wyrzucasz że ukrywam zamiary. A co tam dzisiaj pisałeś "już niedługo", rozwiń, przybliż, nie czaj się...
Ciekawe jakie bajki będzie nam Rafał opowiadał, coś go nie widać. Trzymajcie się obaj. Ja już dzisiaj pasuję (pisałem jeszcze na Lubawie i Rafako, musiałem też odwiedzić szanowne ciotki które zasypały mi prezentami) a obiad stygnie.