Link do wątku ze spisem:
https://m.bankier.pl/forum/temat/11478559
Nie wiem jak Ty to liczyłeś, ale mi wyszło 4041580 sztuk. Słownie: cztery miliony czterdzieści jeden tysięcy pięćset osiemdziesiąt.
alek123 i rysz123 policzyłem jako jedno 230k
PU też był dwa razy, ale policzyłem jako jeden wpis 61k.
Jogi raczej nie ma 50 milionów, bo chyba nie siedziałby na forum, więc policzony jako 50k.
Jeśli coś ma z tego być, to PAH powinno podać jakiś adres mailowy do kontaktu, żeby w razie potrzeby sprawniej przekazywać informacje. Proponowałbym ten adres, który był publikowany w 2016 roku, bo wtedy udało się stworzyć PAH i adres jest wiarygodny. Nie wiem, czy jest sens wysyłania w tym momencie jakichś potwierdzeń, żeby weryfikować liczbę akcji, bo jeśli ktoś będzie chciał nas wprowadzić w bład, to i tak sobie takie potwierdzenie bez problemu spreparuje. Poza tym nie każdy ma takie potwierdzenie.
I jeszcze jedno paranoiczne przemyślenie. Może lepiej było od początku przygotowywać ten spis po cichu na maila bez publikowania podsumowania. Może być tak, że jest tu jakiś gracz, który nie chce się w pełni ujawniać. Jeśli będzie wiedział, że mamy 10mln sztuk, to na NWZA wystąpi z 15mln sztuk. Jeśli myślałby, że mamy 5mln, to ujawniłby mniej i mógłby przegrać głosowania. Z naszego punktu widzenia, wiedza na temat łącznej liczby uzbieranych akcji nie ma chyba znaczenia. Według mnie wystarczyłoby skromne info o liczbie osób, żeby pokazać, że jest zainteresowanie.