Kopenhaga powiedz mi, jaka to jest prywatnośc ? W dzisiejszych czasach człowiek z chwilą założenia konta na facebooku, nk czy gdziekolwiek indziej i tak anonimowy do końca nie jest.
Z drugiej strony to właśnie dzisiejsze czasy są chore, że ochrona danych osobowych opanowała wszystko i wszędzie zamieszcza sie związane z tym klauzule.
Samo zdjęcie z nazwiskiem to żadna tajemnica, przynajmniej dla mnie, a Ty to komentujesz jakbym podała numer buta, karty i jeszcze PIN do kompletu.
Właśnie dlatego, że jest przyzwolenie na forach na nieujawnienie podstawowych danych, to mamy wypisywanie głupot, bezkarne obrażanie, podawanie się za kogoś kim się nie jest i udawanie bohatera, a potem jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że jeden z drugim to zwykły szary żuczek, który wyżywa się przed komputerem.
A od mojego Męża bądź łaskaw się odczepic, byc może Tobie jedyny znany model jest taki, że mąż zarabia, a żona przepuszca kasę, którą od niego dostaje - jedna na kosmetyczkę czy ciuchy a inna na giełdę.
U mnie jest zupełnie inaczej i pozwolisz, że szczegóły zachowam dla siebie, bo to akurat uważam za prywatnośc.