Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,75 zł , zmiana od tamtej pory: -54,86%

Re: 2 scenariusze do SKOTA

Dnia 2021-11-20 o godz. 21:52 ~Skotek napisał(a):
> Dnia 2021-11-20 o godz. 21:29 ~SKOT napisał(a):
> > A propos ściągnięcia spółki z giełdy ! Dami , powiedz mi w racjonalny sposób - w jakim celu miałby Karkosik to robić? Pisałem o tym chyba kilkanaście razy - ściąganie spółki na tym etapie jest totalnie irracjonalne. No , ale nie będę walczył z obowiązującą narracją.

JA NIE WIEM ,JEZELI KTOS MA AKCJE PO CO DYSKUTJE ZE skotkiem , czesto czytam te wypociny ci co duzo stracili i nie maja akcji jada po spolce tacy jak skotek jak chca sprzedac to pod niebiosa chwala jak sprzedadza to jada po spolce straszac zeby taniej odkupili .TRZESA JAK JABLANKA

Problem jest taki :
Są ludzie , którzy chcą coś dłubać w necie coby znąleźć na temat spółki - np. Skotek - a są tacy , którzy czekają ,aby wyczytać niusy , a ewentualnie jeszcze ponarzekać . Skotek - widzę to - że ma dużo czasu , ale informacje są prawdziwe i pożyteczne. Ludzie , którzy sprzedali papier czekając na odkupienie i angażują się na forum , jest troszeczkę. Po takich moich wynurzeniach czekam na ripostę od 9876 !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONESANO -3,51% 0,77 2026-01-26 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.