Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: 150 pln to obsolutne minimum w 2024 roku na które możemy się zgodzić

Tymczasem ??? !!!Propaganda ? czy fakt ? Czy już takie rzeczy się dzieją ? by uciszać...Trucker i Jego podwórko...Ukraiński ? niedoszły zabójca przyznaje: „Zatrudniono mnie do zamordowania Tuckera Carlsona”Niedoszły zabójca przyznał się na nagraniu wideo, że reżim Zełenskiego wynajął go do zamordowania Tuckera Carlsona za jego bezlitosne ujawnianie korupcji na Ukrainie i na Zachodzie.Film przedstawia mężczyznę imieniem Wasiliew Piotr Aleksiejewicz, który twierdzi, że został przeszkolony i zwerbowany przez rząd Ukrainy do podłożenia ładunku wybuchowego na hotelowym parkingu w Moskwie w celu zamordowania nieznanego celu, o którym później dowiedział się, że był Tuckerem Carlsonem.
„W listopadzie 2023 roku zostałem zrekrutowany przez Główny Zarząd Wywiadu Ministerstwa Obrony Ukrainy” – poinformował w przygotowanych uwagach.
„Zostałem przeszkolony do pracy ze specjalnymi środkami komunikacji oraz do zbierania i detonowania ładunków wybuchowych.
31 stycznia otrzymałem od kustosza rozkaz wydobycia z ukrycia ładunku wybuchowego i przy jego użyciu wysadzić samochód”.
Kiedy w czasie rzekomego przesłuchania przez rosyjską jednostkę antyterrorystyczną zapytano go, gdzie powinien umieścić ładunek wybuchowy, odpowiedział:
„Na podziemnym parkingu hotelu Four Seasons w Moskwie. ładunek wybuchowy miałem odebrać od kryjówkę i schowek pod samochodem.”
Na pytanie, ile zapłacił za zamach, Aleksiejewicz odpowiedział:
„Cztery tysiące dolarów”.
Chociaż powiedział, że początkowo „nie powiedziano mu”, kim był cel, później dowiedział się, że był to dziennikarz Tucker Carlson, zagorzały krytyk prezydenta Ukrainy Wołodymyra Zełenskiego.
„Zostałem aresztowany na etapie przygotowań” – powiedział.Rzekome usiłowanie morderstwa wynika z doniesień, że Carlson został umieszczony na tak zwanej „liście śmierci” Ukrainy w związku z szeroko zakrojonym wywiadem z rosyjskim Władimirem Putinem.Demokraci, Wielka Brytania, Hillary Clinton i rząd ukraiński nazwali Carlsona zdrajcą Stanów Zjednoczonych z powodu jego wywiadu z Putinem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.