Donito, kazdy ma swoje zalozenia pod ktore gra. Ja, tak jak Mars gralem i gram pod prawdopodobienstwo, ze spolka bedzie sie rozwijac i jest w branzy diagnostyki w ktorej chcialem miec czesc portfela. Kurs w ostatnim polroczu poszedl inaczej niz chcialem, ale co do wynikow nie moge sie czepiac. Co do rozwoju spolka spelnia moje zalozenia. Teraz trzymam i czekam na rozwoj wydarzen: pandemii, wynikow i ew. komunikatow. Zakup przez insajdera na chwile przed okresem zamknietym moze sugerowac optymistyczne warianty, ale nie mamy wystarczajacej wiedzy zeby jednoznacznie to ocenic. Inni insajderzy nie sprzedawali w tym czasie. Hmm. W ostatnich wpisach tez to napisalem. Ale na co gra Adi czy Ss piszac przez wiele miesiecy zle o spolce i prognozujac spadki? Maja akcje i jada po spolce? Czemu ich nie sprzedaly wysoko, z calym przekonaniem piszac juz wtedy, ze bedzie bardzo zle? Zakladam, ze nie maja akcji i jesli tak jest to czemu poswiecaja spolce tyle uwagi? Co do spadku dzis i ja mysle ze ktos mial dosyc i sprzedal, czym oczywiscie zanizyl kurs, ale zauwaz ze ktos kupil po 8.2 czy 8.3. Kto zrobil dobrze, zobaczymy. To nie jest porada jak dzialac, kazdy dziala tak jak sam czuje.