jak kupowałem -- a to było w tamtym roku --to wiedziałem o umowie na azje --- ale interpretowałem ja mniej wiecej jak ty ---pzreciez zostaje jeszcze reszta swiata im zostanie ok 40 PLN z kopii 500 K sprzedanych w pól roku przy mniej wiecej pełnej cenie( nie przewiduje duzych promocji w tym okresie) ----20 baniek przychodu + juz koszty pokrywane + jakies dodatkowe przychody z innych gier ----jest OKEY --- DEMo wysoki peak opinie bardzo wysokie -----Chinole nakreca popyt reszta kupi gre i mocno zainteresuje sie nia i finalnie bedzie git ---- o tym wlasnie prezes mowł jak sie nakrecała WL --- zaczelo sie od chin--- potem jak juz byłem zapakowany przyszła umowa na Konsole ---dziwna ---w bardzo dziwnym terminie --- zaczalem sie zastanawaic nas OSM i wydolnoscia sieci OSM( bo w demo i prologu były tylko do wyboru kilka lokalizacji----) --- potem poszły streamy ---i sobie pomnyslalem jak Azjaci nakręcili GOP na WL --to i może sie zdarzyć ze azjaci bedą tez mocno aktywni w opiniach a wtedy roznie moze byc różnie ---bo takie ladownie map bez jakiś mocniejszych obciazeń serwerów OSM ?? ------ i zaczalem sie zastanawiać czy wlasnie dlatego nie ma popytu na akcje GOP ---na kilka tygodni przed debiutem ---czy to nie jest też to ryzyko ktore hamuje mocniejsze zakupy GOP pzerz Wiekszych inwestorów----NO i faktycznie ---wtedy wydrygałęm --- tak kształtowały sie moje przemyslenia i decyzje ---moze tak być ze popełniłem bład i wydrygałem zbyt emocjonlannei podchgodzac do tematu ----ale o tym dowiemuy sie po premierze .