Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  29,50 zł , zmiana od tamtej pory: -55,25%

Re: 10% rabatu

Dnia 2024-03-25 o godz. 09:34 ~a2a napisał(a):
>1. Ale wiesz że wejscie na Chiny bez lokalnego wydawcy jest niewykonalne? Wiesz, tylko udajesz ze nie wiesz bo akcje sprzedane i tłumaczysz sam sobie dlaczego, 2.bo podjęcie decyzji przez ładowanie mapy przez 5 minut to irracjonalne zachowanie.

1.Tyle mniejszych tytułów zostało wydanych---droga tylko elektroniczną --- pzrez tyle spółek na GPW --czy widziałes masowo podpisywane tego typu umowy wydawnicze na AZJE?? --- bo ja tylko w przypadku GIF i GOP ---no i zawsze pozostaja warunki tych umów . Tak samo jak np na konsole --są rózne warunki umów GOP zza 1.1 MLn PLN zrezygnował z wiekszościowego udziału w zyskach na konsole---- FAKT to NIE JEST TRA KONSOLOWA --ale po co było podpisywac umowe na 2 miesiace przed debiutem IFZ na PC?? ---pzreciez jesli IFZ bedzie wielkim hitem to Mieliby zupelnie inne pole manewru do negocjhacji ---Po co sie tak spieszyli z umową na długi okres wykonania --czy nie lepiej było ją podpisac ( zakladając lepsze warunki) pare miesiecy PO Debiucie IFZ na PC ?? ---przeciez termin wykonania tej umowy to 2 lata --co znaczy kilka miechów w tą czy drugą---a jednak podpisali ta umowe za kwote 1.1 MLn PLN.

2. BYĆ MOZE ŻE TO IRRACJONALNE ZACHOWANIE ---ale ladownie tyle trwa bez obciązania serwerów OSM --gdy tylko kilka osób sciaga i laduje mapy ----a jak bedzie jesli kilkanascie/ dzisat K osób bedzie chciało jednoczesnie zagrac i sciagnać jakąs mape i zagrac ---w tym spora czesc w megamiastach AZJI ?? --- GOP mowił ze robili stress testy ze sa w kontakcie z OSM itp ----ale to jest moim zdaniem nadal jest ryzyko

jeszce raz powtrzam NIE WIEM ---jak bedzie ---- ale widze pewne ryzyka widze ze rynek nie pcha sie do ostrego kupowania GOP( póki co) ---podaż musi szukac popytu a nie na odwrót---z CZEGO TO WYNIKA?? ---mozna sie tylko domyslac ---mozna rozkminiac to pytanie na wiele sposobow -- ja to rozkminiałem po swojemu -----MOGE SIE MYLIĆ ---w swych rozkminkach ----ale jak GIF i GOP w tych swoich umowach wydawniczych --postanowiłem chuchac na zimne . Życzę wam zebym sie mylił --- SERIO----bez sciemy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMEOPS 1,15% 13,20 2026-04-24 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.