Forum Giełda +Dodaj wątek

Raport kwartalny

Szanowni Inwestorzy ..., lektura raportu kwartalnego z zawartymi w nim wynikami napawa optymizmem. Może nie wszystkim zaprezentowany przez Spółkę raport się podoba, co widać po tym co dzieje się z wyceną walorków na GPW. Ale spoko..., niech TEN cwany gracz, co gra na zaniżenie wyceny walorków Spólki, gra sobie o ogłupia sobie równych. Ja tym graczom mówię stanowcze NIE DAM SIĘ ZROBIĆ W JAJO. Napisał się bym to inaczej ...bardziej dosadnie , ale nie chce tego czegoś mieszać z tym czymś bo i tak cuchnie na odległość.
Na koniec proszę zwrócić uwagę, że w raporcie Spółki zwiększeniu uległy pozycja "Przepływy pienieżne netto z działalności inwestycyjnej",... hm,.. czy to jest źle, ,... wcale NIE JEST TO ŹLE, dlaczego...? Nie chcę niczego sugerować, ale dla chcących wiedzieć więcej, ...to odsyłam do leksykonu ekonomicznego.
Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ERGIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.