Forum Giełda +Dodaj wątek

RADPOLOWCY GDZIE JESTEŚCIE

Ja też mam sporo akcji.Mam ich tak dużo że nie bawie się w łapanie górek i dołków.Strasznie wieżę w tę spółkę i wiem że mnie nie zawiedzie.Przyjdzie taki moment a przerabiałem to na kilku spółkach że poleci wysoko tylko że takich Baranów jak Fraktal już nie będzie i będą siedzieć na innych popierdółkach i chwalić się ile to nie zarobili a tak naprawde to są cieniasami teoretykami (czytaj-grają za pare groszy a wydaje im się że są fajniii...)Przerabiałem już kilku takich gośći.Powiem to tylko raz nie wiem kiedy ale wiem że ta spółka będzie kiedyś kosztować kilkadziesiąt złotych.Ci co sprzedają po te kilkadziesiąt akcji i zaniżają kurs się nie liczą(czytaj-oni zawsze tracą)Radze wam trzymać tego GNIOTA jak najdłuzej i nie wymiękać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 17:04:48